söndag 26 februari 2012

Födelsedagskort

 Nu har jag gjort ett nytt födelsedagskort till en vän som fyller år idag. Stämpeln är från Saturated Canary. Det är så kul att måla dessa. Kortet blev ganska enkelt men jag tycker stämpeln är så fin så den ska få ta sin plats. Bakgrundspappret är från Bohemia, tycker deras papper är så underbara. Pappret med små rosor är från ett block jag köpt hos Hannaspysselstuga, V&A Hanoverian. Underbara papper i lite romatisk stil och sedan har pappret en struktur som gör att det inte är helt slätt.
 Lite suddig bild, men det är kul att visa ändå. Blommorna kommer från Hannaspysselstuga och Mangnolia. Den lilla nyckeln har jag köpt på lilla pärlan.
Jag hade lite problem med vilken text jag skulle ha på framsidan. Det blev ingen så jag dekorerade lite i kortet med en stämpel jag köpt för ett tag sedan.

Kram Isabelle

torsdag 23 februari 2012


Nu när jag inte varit så pigg och haft ork till att göra kort så visar jag en fin ask som min syster gjort. Den är gjord av en Brie ask i spån som hon har dekorerat. Sedan har hon fyllt den med goda praliner.

Den fina tygknappen är en brad som  hon har hittat billigt på Ullared.

Idag fick jag hem 18 Promarker pennor och längtar efter att få pröva dem.

Kram och ha en fortsatt bra kväll.
Isabelle

måndag 20 februari 2012

Påsk kort


Tycker det är så kul att färglägga dessa digisar från Saturated Canary. Tränar mig på att använda mina Promarker inte alltid så lätt att få till det. Rosetten passar så bra och dessa har jag köpt hos Hannaspysselstuga.

Tränar på att färglägga och ibland blir det lite för mycket, bra rosig om kinderna. Papperna jag använt kommer från Forever Friends, Spring Time. Tycker de är så härliga i färgen och kul att kombinera.

Tack för alla trevliga kommentarer de värmer:) 
Isabelle

lördag 18 februari 2012

Födelsedagskort


Fick en utmaning av min dotter idag att göra ett födelsedagskort till en kompis. Har även kikat på Saturated canarys challenge blogg och den utmaning som ligger ute nu. Hade lite i tanken att göra ett kort till den och då var utmaningen, inga kvadrater eller rektanglar. Så då fick kortet bli runt. Då tänkte jag att det vore kul att göra ett stafli kort och det är något jag inte gjort innan så det blev utmaning två för mig. Tyvärr har jag fått ta kortet nu på kvällen så det är lite mörkt, dagsljus är att föredra.
Tycker stämpeln är så underbar, längtar verkligen till sommaren:)

Got a challenge from my daughter today to make a birtday card to a friend. I've also looked at Saturated canarys Challenge blog and the challenge out there now. In my mind I had a thought to make a card for it and the challenge was, no squares or rectangles. Then I tought it would be fun to do a stafli card and that is something I have never done before, so it was a challenge for me.
Unfortunately I had to take a picture of the card now in the evening so it's a bit dark, daylight is preferable.
Love the stamp. It's so wonderful, really long for summer :)





Dekorerade kortet med lite blommor. Har haft de lime färgade rosorna ett tag och nu passade de bra. Hjärtat har jag köpt hos lilla pärlan.

Decorated the card with some flowers. Have had the lime colored roses for a while and now they fit great. The heart, I purchased at lilla pärlan.




Detta är ingen stämpel utan en text jag hittat från en skylt. Jag tycker budskapet är så fint.

This is not a stamp. It's a text I found from a billboard. I think the message is so nice.




Fortsatt trevlig helg

Kram Isabelle

onsdag 15 februari 2012

Alla hjärtans dag

 Jag hann med några alla hjärtans dag kort. Detta kort fick min man av mig. Tycker stämpeln är fin och enkel. Stämpel kommer från Saturated Canary. När jag hittade detta papper som kommer från Bo Bonny fick jag idéen till layouten. Runt stämpeln har jag använt glitterlim, gunmetal.

 Detta kort gjorde jag till min son. Kanske lite för barnsligt men jag tycker så mycket om stämpeln som kommer från Mo Manning. Kanske lite av mig i den:) Klart ett enkelt kort där stämpeln får ta plats. Även här har jag satt glitterlim (gunmetal) runt stämpeln. Hjärtat är målat med en Promarker penna och sedan har jag embossat det för att få lite blank yta.
























Detta kort har jag gjort till min dotter. Denna stämpel fick man i Saturated Canary februari brev som gratis digis. Så generöst och så fin.

Kram Isabelle

tisdag 14 februari 2012

Födelsedagskort

 Idag fyller en vän till oss år. Tänk att fylla år på alla hjärtans dag. Jag tycker denna stämpel från Mo Manning är så gullig och har nu målat den i alla olika färger. Har använt mig av Promarker (buttercup). Pappret är från Forever Friends, Spring Time som är ett block med 50 papper, i storleken 6'' x 6''. Kommer nog få mycket användning av dem när jag gör påskkort.

























Har dekorerat kortet inuti också. Jag har gjort alla hjärtans dag kort men de lägger jag ut imorgon. Nu är det sängen som gäller då jag har feber och snuva:(

Kram till er alla på alla hjärtans dag  Isabelle

söndag 12 februari 2012

Snabbt födelsedagskort

 Ja, då ligger man här hemma i feber och förkylning:( Jag som skulle göra massor av alla hjärtans dag kort i helgen. Det blir inte alltid som man tänkt. Sonen kom hem från sin teaterträning och skulle snabbt iväg för att fira flickvännens födelsedag. Jag fick knåpa ihop ett kort på en kvart. Tur att man har fastnat för dessa stämplar från Saturated Canary Digi's och har ett antal som är  färdigmålade. Detta var den första som jag köpte och jag har färglagt den med Promarker pennor.(cornflower)
 Fick snabbt ihop en liten blomdekoration.
 Denna underbara textstämpel kommer från Bildmålarna.
Den här stämpeln var den första jag målade med Promarker pennor så jag hade lite svårt med skuggor. Det är lättare med akvarellpennorna men jag lär mig mer för varje dag.

Kram Isabelle

måndag 6 februari 2012

Den som beställt ett kort av mig blev "jätte" glad och nöjd:) Jag hade gjort två och detta var ett alternativ till det kort jag lade ute igår. Här fick fyren vara lite mer i bakgrunden och stämpeln lite större. Det är samma härliga stämpel från Mo Manning. Jag tränar på att färglägga med promarker pennor. Kul att testa en annan teknik. Jag har använt Maja Designs papper skärgårdsliv. Tycker mycket om alla Majas papper.


 Gjorde stämpeln lite mindre i kortet. Det är så kul att man kan ändra storlek när man har digisar.


 Tanken var att ge bort en peng så jag satt dit ett stort svart gem så att man kan klämma fast pengarna.


 Bilen skulle vara en del av kortet så jag hittade denna lilla söta bil hos Hannaspysselstuga.


Sist en liten dekoration på baksidan.

Ha det gott:) Isabelle

söndag 5 februari 2012

 Det var ett lite tag sedan jag skrev något men jag har varit uppslukad av att färglägga alla mina olika digis som jag köpt. Det är så roligt så jag glömt att göra några kort. Nu är det nog dags. I fredags fick jag en förfråga om att göra ett födelsedagskort till en person som fyller 70 år. Önskemålen om vad som skulle vara med på kortet var många. Både taxi bil, fyr och båt. Fiske var ett intresse och snickeri. Nu fick jag en anledning till att köpa ytterliggare en digis hos Mo Manning, valet var mellan de gulliga snickarbarnen eller fiskaren. Tog fiskaren då jag tror jag kommer få användning av den då  fiske är ett intresse  i vår familj:)
 Fick lite inspiration från Sofias blogg. Dåligt fotograferat, jag skulle ju ha skärpan på stämpeln i kortet. Men lite kul ändå.  Det som är roligt med digisar är att man själv kan välja vilken storlek man vill ha. Då kan man leka lite.
 De ska skänka en slant till födelsedagen så jag gjorde en ficka i kortet och sedan kan de ju skriva på den.
 Taxin var inte så lätt men tur så hittade jag denna häftiga bil hos Hannaspysselstuga.
Jag dekorerade kortet på baksidan med inspiration av Sofia igen men jag får nog tänka på att skriva lite snyggare nästa gång;)

Det är så kul med kommentarer som man får och det är kul att ge hos andra. När jag vet vem som tittat in kan jag ju besöka er också.
Ha en fortsatt trevlig söndagskväll och vecka i detta vackra vinterlandskap. Kram