torsdag 29 mars 2012

Sketch saturday

Nu har jag gjort ett morsdagkort utifrån en skiss på sketch saturday. Tycker stämpeln med den lilla flickan  från bildmålarna är så gullig. Hon är rolig att färglägga och det är alltid en utmaning att få till klänningen. Papprena har jag köpt från ett block hos Hobbyhärvan. Dessa block tycker jag kan vara bra när man gör kort. 

Now I have made a Mother's Day card from a sketch on the sketchsaturday. I think the stamp with the little girl is so cute. it comes fromShe's fun to color and it's always a challenge to get the dress well.The papers are from a block I bought at Hobby Hank. These blockscan be good to have when you make cards.
 

 Jag målade med promarkers och här har jag kombinerat olive green och pastel green.

I painted with promarkers and here I have combined olive green andpastel green.

 Ett litet hjärta ska man nog ha med på ett kort till mor! Några blommor fick komma med på kortet. Önskade att jag hade några rosa blommor som passat men jag hade inga bra hemma och då får man ta det man har.


A small heart should probably be included on a card for mom! Someflowers had come with the card. Wished I had some pink flowers thatfit but I had no good at home and then you take what you have.

Dekorerade också kortet inuti och då är det bra med dessa pappersark som går att kombinera. Tyckte det blev lite lite tomt på det vita så jag stämplade dit en liten dekoration.

Decorated also the card inside and then it's fine with those sheets of paper that can be combined. Thought it was a little bit empty on the white so I stamped it with a little decoration.
Detta är min nya stämpel som jag köpt av Sofia. Så nöjd med att kunna stämpla upp lite på baksidan av kortet. Jag kan stämpla mitt i stämpeln om jag vill och jag kan dekorera den som jag gjort denna gång. Tack Sofia:)


This is my new stamp that I bought from Sofia. So happy to be able to punch up a bit on the back of the card. I can stamp the center of the stamp if I want and I can decorate it as I did this time. ThanksSofia :)

Imorgon är det fredag, tänk vad veckorna går fort. På lördag ska jag vara med på min första riktiga scrapträff     hos Hanna. Det ser jag framemot men jag undrar om jag får något gjort! Min fasa är hur jag ska få med mig alla saker och vad jag ska ha med mig.


Tomorrow is Friday, imagine what the weeks go by fast. On SaturdayI'll be on my first real scrap meeting at Hanna. This I look forward tobut I wonder if I get anything done! My fear is how I will get with me allmy things and what to bring.Ha en bra kväll 
Have a good evening


4 kommentarer:

Elaine sa...

She is so pretty Isabelle , what a lovely card Hugs Elaine

Terry sa...

Thank you for joining us at the SS challenge blog, I just love your cute little image fabulous coloring and the papers that you have used are just great wowzsersss Thank you for sharing, hugs terry xxxx

Åsa/asamia sa...

Ett superfint kort där man tydligt ser att du följt skissen. Kanon!
Hoppas du får en fin kväll,
Kram

Åsa/asamia sa...

Glömde skriva att din stämpel blev sååå fin! Sofia är duktig hon ;)