söndag 11 mars 2012

Sketch saturday


I helgen har jag gjort om mitt pysselrum. Sorterat, rensat och gjort det mer arbetsvänligt. Vad härligt det är att få lite ordning. Sedan har jag njutit av solen som äntligen är tillbaks! 
Förra helgen målade jag denna nya stämpel från Magnolia. Hade lagt undan den hos Hannnaspysselstuga och det lär bli fler. Faller alltid för de som håller ut armarna:) Har tränat på att använda promarkerpennorna så jag har målat flera stycken av denna stämpel. Har stämplat den på Letrasets egna papper och det var verkligen skillnad mot att måla på akvarellpapper.


Igår kom veckans nya utmaning på sketsh saturday och jag tycker det är kul att följa någon annans skiss då man får tänka lite annorlunda. Jag har ju vänt lite på skissen så stämpeln skulle få plats.


Jag har använt promarkerpennor för att måla magnoliastämpeln. Till huden har jag använt, Tan, Blush och Ivory. Jag har provat lite olika kombinationer till hudfärg och tycker om denna. Till klänningen har jag använt Burnt orange, Warm grey 3, Peach och Blush.


Jag har dekorerat kortet inuti med en stämpel och några bling i hörnan men de syns inte på bilden.


Hittade dessa bokstäver nu när jag städade. Bra att göra det ibland så man inte glömmer vad man har.

Tänk vad fort helgen går, nu får vi allt njuta av veckan som kommer. Mycket med sol tror jag det blir.

Ha det gott! Kram Isabelle

7 kommentarer:

Tracey Brossart sa...

Gorgeous card! Interesting and beautiful colors and fab image too! Thanks for joining us this week at Sketch Saturday and Good luck! :D

Hugz & TFS,
xx Tracey/SS-DT xx

Cor* sa...

I don't know that I've ever seen this stamp before! Amazing colors and choice of paper and embellies! thanks for joining us at the Sketch Saturday Challenge this week. GDT- Cor*

Sofia/Jozie sa...

Åh, vad snyggt!! Du färglägger jättebra och skapar så fint!

Tack för titten i min blogg!! Kul att du är intresserad av en Handgjort av-stämpel. Priset blev 75kr plus 6kr porto. Kika gärna in igen! :) (Eller beställ via tunisien@telia.com om du vill ha en. )

KRAM!

Carina sa...

Vilket fint kort.Ljuvliga färger och jättefint färglagt!Tack för din hälsning hos mig!

Åsa/asamia sa...

Vilket superfint kort, och vad duktig du är med pennorna. Kan tipsa dig om att Hanna har ett superbra papper till promarkers, som nog är mkt billigare än letrasets egna. Jag testade det igår, och fastnade direkt.
Hoppas du får en trevlig dag hos Hanna, du får hälsa henne från mig. Hoppas du kommer hem med nåt kul därifrån.
Kram och njut av solen.

Åsa/asamia sa...

Kul att du hittade pennorna och annat fint hos Hanna, lyllos dig som bor nära och kan åka dit....önskar jag också kunde.
Jag får snällt vänta vid brevlådan istället.
Kram och ha en fin kväller.

Lizy sa...

This is beautiful Isabelle! Such bright colours!
Thanks for joining us at SS this week!
Lizy DT x