söndag 4 mars 2012

Utmaningar

Tänkte vara med i några utmaningar, sketch Saturday och saturated canary challeng. Eftersom jag har fastnat i att måla stämplar så blir det inte många kort gjorda.Utmaningarna gör så att jag måste producera något kort. Det har ju varit ett underbart väder i helgen så man har ju velat vara ute och sedan har det varit fullt upp med skidor på TV så då har det passat bra med att måla. Till den första utmaningen skulle man följa en skiss och jag fick inte ihop det riktig så jag gjorde mitt kort spegelvänt. Hoppas att det är okej!
 Nu har jag skaffat mig Letrasets eget papper och denna bild är målad på vanligt akvarellpapper. De är klar skillnad att måla på Promarkers egna papper så jag har testat många olika metoder och färger i helgen och kommer visa lite mer av det i min blogg senare i veckan.

 Till saturated canary challeng skulle man ha med kaffe/tårtpapper, doilies, så då satte jag dit en bakom en av cirklarna.

Jag har dekorerat kortet inuti (med inspiration från Sofia) med en fortsättning på texten och den lilla grisen nere i högra hörnet.

Ha nu en underbar vecka:)
Kram Isabelle 

3 kommentarer:

Loopylou. sa...

oh my this is just stunning! I love how you used the little piggy on the inside too.
thankyou so much for popping in and sharing it with us over on the SC challenge blog
hugs Lou xxx

Åsa/asamia sa...

Å så söt stämpel, den har jag helt missat. Superfint kort du gjort, härliga färger och fint att ha motivet inuti med...har också hämtat den inspirationen från min vän Sofia.

Sofia/Jozie sa...

Åh, vad kul att jag har inspirerat! *glad*
Kortet är underbart fint!!!
Du hade en fråga om mina rosetter, och jag har visat det en gång i Scrapparazzis blogg. Dock är den på bilden bara en enkel rosett, men då snurrar man ett varv mindre bara: http://scrapparazzisblogg.blogspot.com/2011/03/tips-och-trix-knyt-en-dubbel-rosett.html